Az AXI játszótér bemutatkozik

Az aktív játék és vidám gyerekek

A gyerekek imádnak mászni, csúszni és felfedezni, melyhez tökéletes helyszínt biztost az AXI játszótér teljes kínálata. Az AXI játszóházak szinte mindegyike rendelkezik terasszal, mások csúszdával, vagy akár egy homokozóval. Minden AXI játszóház egyedülálló funkciókkal rendelkezik, melyek szabad játéklehetőséget biztosít a gyermek képzeletének. 
A AXI kerti fa játszóházak tervezése során a tervezők szabadon engedték képzeletüket. Ennek köszönhetően minden egyes játszóház kreatív és gyönyörű alkotás lett. Mondanom sem kell, minden AXI játszóház tervezése szülői szempontokat figyelembe véve készültek. 

Biztonságos és megbízható 
Az AXI játszóterek tervezésénél elsődleges szempont a biztonságos és szórakoztató játékkörnyezet megteremtése volt. Minden kerti fa játszóház és játszótér CE biztonsági minősítéssel (amely megfelel az európai egészségügyi, környezetvédelmi és biztonsági előírásoknak), és az egyik legszigorúbb biztonsági és minőségi játék TÜV Product teszttel is rendelkezik. 
Minden játszóház faanyagának felülete csiszolva van, hogy a sima felület nagyobb biztonságot nyújtson. Minden létra széles és biztonságos létrafokkal rendelkezik ezzel így a játszóházakba egyszerűen és biztonságosan juthatnak fel kicsinyeink. Az AXI játszóházak 100% FSC ázsiai cédrusból készültek, melyek vizes bázisú színes festékkel kezeltek.


Tartós és masszív
AXI játszóházak nem csak szépek de erős masszív szerkezetek. Az oldalfal panelek 15 mm vastag cédrus deszkából, míg a keretszerkezetek 38 mm-es extra erős anyagból készülnek. 

Jelen és jövő
AXI játszóházak ázsiai cédrusfából azaz  Cunninghemia lanceolata faanyagból készülnek. Ezek a faanyagok gondosan irányított és fenntartott erdőkből származnak. Minden kivágott fa helyére egy új fát ültetnek hozzájárulva ezzel a hosszú távú fenntarthatóságnak.

3,2,1 kész!!! Kezdődjön a játék!
Engedje, hogy az AXI játszóházakkal a gyerekek álmai valóra váljanak.
Minden AXI játszóház és játszótér előfú, ready-to-fit panelekkel érkeznek, így az összeszerelésük is gyerekjáték. A játszóházak kész panelekkel kerül szállításra, felszerelt ablakokkal és ajtóval. A játszóházak festve kerülnek a vásárlókhoz, így a vásárlóknak már csak egy dolguk van, összeszerelni a kész panelokat.

Jótállás és szerviz 

Az AXI játszóházak és játszóterek összhangban a minőséggel ötéves garanciát vállal a faára.

Az AXI játszóterek teljes kínálata itt található: GREENDINO.HU

Megjegyzések