Előzetes 2014-es játszótér és játszóház kínálatunkból


Február óta egy bejegyzést sem írtam blogba. Mivel ezeken a hűvös, hideg napokon nem akadnak komolyabb teendőink, így megpróbálok sűrűbben bejegyzéseket írni.

Arra gondoltam, hogy bemutatom nektek a kínálatunkban szereplő kerti játszóterek, játszóházak gyártóinak összes márkáit és termékeit.
Lesz miről írni, hiszen számos új játszótér és játszóház került fel webáruházunkba. Akadnak majd közte klasszikus megjelenésű játszóterek és sok-sok új mesés kerti fa játszóházak. Addig is itt egy kis előzetes 2014-es játszótér kínálatunkból.Új kibővült márkáink, termékeink:

Green Dino
Green Dino 

Számos új és egyedi játszótérrel, hintával, játszóházzal, csúszdás toronnyal bővítettük Green Dino termékpalettánkat.
A teljes kínálatot az alábbi linken találhatod:

http://greendino.hu/hu/3-kerti-jatszoter-greendino

Sunny játszóházak

Új márka kínálatunkban, csak nálunk Magyarországon. A Sunny játszóházak 4 típusú játszóházzal és csúszdás toronnyal rendelkeznek. Egyszerűen otthonilag összeszerelhető elemekből álló játszótér. Kisebb 3-6 éves gyermekek részére illetve kis kerttulajdonosoknak ajánljuk.

A teljes Sunny kerti fa játszóház kínálatot az alábbi linken találhatod:

http://greendino.hu/hu/42-sunny-jatszohaz-babhaz


AXI játszóházak

Új játszótér márka kínálatunkban, csak nálunk Magyarországon. Az AXI játszóházak, játszóterek számos termékkel képviselteti magát webáruházunkban. A kis játszóháztól a nagy csúszdás, homokozós toronyig mindenki megtalálja az ízlésének megfelelő kerti játékot. Fő tulajdonsága a magas minőség az egyedi igényes megjelenés és a sokszínűség. Számos vidám játszótéri kiegészítővel bővíthető, csinosítható. Egyszerűen otthonilag összeszerelhető elemekből álló játszótér.

A teljes AXI kerti fa játszóház, játszótér kínálatot az alábbi linken találhatod: http://greendino.hu/hu/41-axi-jatszohaz


Hamarosan......

Itt meg nem ér véget 2014-es kínálatunk hiszen számos új márkával kívánjuk bővíteni kerti játszótér és játékkínálatunkat. Hogy ne maradj le friss híreinkről iratkozz fel weboldalunk hírlevelére, vagy Like-old Facebook oldalunkat.

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/jatszovar


Ne feledd
Green Dino nagy játék, nagy élmény

Megjegyzések